Nyheder

14.11.2017

Nyborg Forsyning udvider med nyt fjernvarme-område i Vindinge og Rosilde

PRESSE:

Nyborg Forsynings planer for udvidelse af forsyningsområdet til Vindinge og Rosilde er blevet taget godt imod af kunderne, og på bare to måneder har 40% af projektområdets kunder tilmeldt sig.

Derfor starter gravemaskinerne op i uge 46, for at etablere transmissionsledningen via Gl. Vindingevej  og ud til det nye fjernvarmeområde. Nyborg Forsyning regner med at få alle kunder i området, der ønsker fjernvarme, tilsluttet inden efteråret 2018. 

”Kunderne har været meget positive i dialogen og muligheden for at blive tilsluttet. Derfor kan vi allerede nu gå i gang med at grave, så de nye fjernvarmekunder kan starte næste års fyringssæson med lokal fjernvarme. Der er selvfølgelig stadig mulighed for at tilmelde sig projektet, hvis man ikke har nået det endnu” udtaler en begejstret bestyrelsesformand for Nyborg Forsyning, Søren Svendsen.

Tidsplanen for kundetilslutningerne bliver offentliggjort i løbet af januar 2018 på forsyningens hjemmeside www.nfs.as, og kunderne bliver kontaktet personligt af en medarbejder fra Nyborg Forsyning, for at aftale fjernvarmestikkets placering til ejendommen.

Er der spørgsmål til projektet, er man altid velkommen til at kontakte Nyborg Forsyning på tlf. 63 31 5000.


Nyborg Forsyning & Service A/S │ Gasværksvej 2 │ 5800 Nyborg │ Tlf.: 6331 5000 │ E-mail: nfs@nfs.as │ www.nfs.as