Nyheder

21.06.2017

1. juli bliver fjernvarmeprisen endnu billigere

Fremløb mod byen 2 Ud over sommerferie, lyse nætter og is på stranden, kan fjernvarmekunderne i Nyborg Kommune nu glæde sig til endnu billigere fjernvarmepriser.

I januar blev fjernvarmepriserne sat ned, og pr. 1. juli bliver den sat yderligere ned med 2 øre pr. kWh. Fjernvarmen drives efter "hvile-i-sig-selv"-princippet, hvilket vil sige, at taksterne kun må dække omkostningerne til drift og varmekøb. Derfor får kunderne glæde af sidste års overskud, når det tilbagebetales gennem lavere takster i andet halvår af 2017. Det betyder en ekstra besparelse i 2017 på 157,83 kr. for et standardhus på 130 m2 med et forbrug på 18.100 kWh.

”Det er vores mål, til enhver tid at sikre vores kunder en prisbillig løsning. Vi er derfor stolte over, endnu en gang, at kunne sætte priserne ned til kundernes fordel” udtaler NFS´ bestyrelsesformand Søren Svendsen.

Udvidelse af fjernvarmeområde

Kommende kunder i Vindinge og Rosilde kan også begynde at glæde sig til muligheden for stabil og miljørigtig fjernvarme.

”Vi har fået godkendt projektet med udvidelse af fjernvarmen i Vindinge og Rosilde, og lige så snart 40% af områdets ejendomme har givet tilsagn om at blive tilsluttet fjernvarmen, går vi i gang med arbejdet” udtaler Søren Svendsen.

Nyborg Forsyning kontakter kunderne direkte i det nye område, efter sommerferien, og der bliver mulighed for at blive klogere på fjernvarmen, når vi inviterer til informationsmøde den 30. august i Vindinge Hallen.

På Nyborg Forsynings hjemmeside www.nfs.as kan du se de gældende priser for fjernvarme.

Se pressemeddelelsen på TV2Fyn her


Nyborg Forsyning & Service A/S │ Gasværksvej 2 │ 5800 Nyborg │ Tlf.: 6331 5000 │ E-mail: nfs@nfs.as │ www.nfs.as